Zeefdruk is een oerdegelijke druktechniek die al decennialang populair is voor het bedrukken van allerlei materialen. Eerst belichten we jouw design op een zeef die voorzien werd van een foto emulsie. Hierdoor zal enkel jouw design inkt doorlaten op de zeef. Zo maken we voor elke kleur in jouw design een aparte zeef. Deze worden dan perfect gepositioneerd zodat bij het drukken jouw volledige design tot leven komt. Tussen elke druklaag en ook achteraf wordt de print blootgesteld aan een zeer hoge temperatuur zodat de verf ingebakken wordt in het textiel. Zo garanderen we niet alleen een hoogkwalitatieve druk maar geniet je ook na ‘tig wasbeurten nog van jouw ontwerp.

 

Wanneer kiezen voor zeefdruk?

 

Zeefdruk is vooral geschikt voor hoge oplages. Dit omdat je op die manier de kostprijs van de zeven compenseert door de lage kostprijs van de prints. Wij beheersen een unieke techniek waarmee we zeer complexe designs ook kunnen omzetten in zeefdruk. Zo hebben we voor enkele muziekgroepen al echte kunstwerkjes afgeleverd. Maar ook voor festivals, evenementen en vrijgezellenfeesten geeft deze druktechniek je een ongelofelijk mooi resultaat en een blijvende herinnering.

 

Wij helpen je met veel plezier bij het maken van de juiste keuzes zodat jouw design perfect tot zijn recht komt tegen de beste prijs en aan de hoogste kwaliteit.

Zeefdruk

Prijzen zeefdruk zijn exclusief BTW

Bezorg ons een .eps of .ai file van jouw ontwerp

voor het beste resultaat !

Bart Van Weyenberg

 

bart@cowtipping.be

+32 476/63.69.92

 

Ommegancklaan 2

9200 Dendermonde

CONTACT US

WE WON'T

BITE